Referanser

Vi er opptatt av fornøyde kunder og at jobben blir gjort til riktig tid og riktig pris. Les hva kundene mener!

Malerjobber

Pluss maleren malte hele huset vårt på en måned. De var meget dyktige og serviceorienterte. De var punktlige og leverte innen avtalt frist. Anbefales!

Solveien 106
(sameiet v/Trond Kampenhøy)

Jeg trengte å male opp soverommene, gangen og stua. Pluss maleren var veldig serviceorienterte og faglig dyktige. De kom med anbefalinger og utførte jobben etter avtale. Jeg er veldig fornøyd! Anbefales :)

Jørgen Færevaag

Vi har benyttet oss av Pluss maleren på flere jobber. Den siste jobben var å male opp et trappehus. Ved overtakelse var det ingenting å utsette på jobben- det var perfekt utført! Kan anbefales!

Rødtvet borettslag

Sprøytemaling

Jeg trengte å fornye kjøkkenet mitt. Pluss maleren malte opp alle frontene i en freshere farve og nå spør alle hvor jeg har kjøpt mitt nye kjøkken! Pluss maleren gjorde alt for meg. De hentet, demonterte, leverte og monterte alt tilbake.. Dette var en meget behagelig oppussing av kjøkken for meg og kan anbefales alle. Null stress, rimeligere enn budsjettert og ikke minst et fantastisk resultat!

Bjørn Berntsen

Jeg har 6 gamle kjøkkenstoler som jeg har holdt på å malt opp selv hvert år i mange år. Da jeg ble gjort oppmerksom på at Pluss maleren også har startet opp sprøyteverksted ringte jeg raskt til malermesteren. Pluss maleren hentet og leverte stolene ferdig malte! Super service og pent ble det også! Etter jul trenger jeg mer hjelp, men da blir det innvendig maling av flere av rom. Jeg anbefaler Pluss maleren. De er dyktige, serviceorienterte og man kan ha en god dialog med de.

Britt Mjaasund-Øyen

Jeg ble kjent med Pluss maleren igjennom mittanbud.no. De gav meg et meget godt tilbud på å sprøytemale en gammel seksjon og et vitrineskap i furu. Prisen var absolutt konkurransedyktig i tillegg at de både hentet og leverte møblene! Super service. Pluss maleren anbefales alle!

Grethe Børresen

Gulv

Vi skulle åpne et nytt lokale og trengte å legge gulvbelegg. Tidsfristen var kort. Pluss Maleren leverte flotte nye gulv til åpningsdagen. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet!

Bertel O.Steen
v/Terje Lund

Pluss maleren har lagt nytt gulvebelegg, homogen Vinyl, på et kontor for oss. De var konkurransedyktig på pris og gjorde en bra jobb innen tidsfristen. Vi kommer til å fortsette med de fremover. Anbefales!

OBOS Basale AS
v/Atle Johnsrud

Vi har rammeavtaler med flere kommuner i Akershus fylke. Pluss maleren har vært en stabil underleverandør av oss i 15 år. De har alltid levert, har flinke folk og leverer god standard uavhengig av størrelsen på oppdraget. Anbefales på det sterkeste!

Teppesalongen AS
v/Lasse Hansen