Malerjobb

Trenger du hjelp til å male enten utvendig eller innvendig? Eller kanskje du ønsker å modernisere en innredning eller et møbel? La oss i Pluss Maleren sørge for et profesjonelt resultat med ekspertise og nøyaktighet. Vi er en bedrift som prøver å motvirke utenforskap i arbeidslivet, og er selvsagt eksperter innenfor fagområdet!

Innvendige malertjenester

Har du noen utdaterte rom du gjerne skulle ønske passet mer inn i dagens stil? Faktisk kan maling gjøre store endringer! Omvend det tidligere triste rommet til å bli et hyggelig sted å oppholde seg. Med et godt grunnarbeid, gode produkter og en nøyaktighet vil du kunne gjøre store endringer kun med malerpensel og en rull.

Selv om det å male høres ganske enkelt ut krever det planlegging. Du bør ha en plan på hvordan du skal behandle dagens overflate, hvordan du skal oppnå det resultatet du ønsker og om det krever noe etterarbeid. Føler du deg ikke helt trygg på jobben selv? Eller kanskje det hadde vært svært behagelig å la noen gjøre jobben for deg? Vi fra Pluss Maleren hjelper deg gjerne!

Gode tips til maling av vegger:

  • Husk å dekk til både gulv og lister om det ikke skal males.
  • Vask underlaget som skal behandles med et egnet vaskemiddel.
  • Fjern hull etter skruer og spikere, tett hullene med en egnet sparkelmasse før du begynner på malerjobben, så vil du få et mye penere resultat.
  • Velg rett verktøy (pensel og rull) til det du skal male. Det vil gjøre jobben mye lettere!
  • Spar ut hjørner og kanter med pensel og en liten rull først, mal deretter resten av veggene med en stor rull. Da vil du få et jevnt og godt resultat uten skjolder.
  • Ta deg god tid, ikke stress! Et pent resultat kommer ikke av en forhastet jobb.

Maling utvendig

Om du skal male huset, eller andre gjenstander ute, er det flere ting du bør ha tenkt over. Har du valgt rett produkter med tanke på det norske været? Og er produktene rett med hensyn til holdbarhet? Husk at de samme prinsippene for maling innvendig også gjelder ute, nemlig en god plan, et godt grunnarbeid og tilpassede produkter.

Å male et hus er både en krevende og stor jobb. Ikke nok med at det er et stort areal som skal males, må du også kanskje opp i høyden og male på ugunstige steder. For mange blir dette er jobb de utsetter så lenge som mulig, og om dette også gjelder deg kan du la oss i Pluss Maleren ta oss av jobben. Vi kan garantere deg at det er mange år til du da må male huset igjen!

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en annerledes teknikk hvor man sprøyter malingen utover overflaten og gir den et helt nytt liv. Faktisk kan teknikken brukes om du vil oppdatere både kjøkkenfronter, møbler, vitrineskap, dører eller vinduer. Ikke bare er dette en effektiv måte å jobbe på, men det gir også en helt suveren finish og holdbarhet!

Vi fra Pluss Maleren gjør hele jobben for deg, og da mener vi hele. Vi kommer hjem til deg og demonterer det som trengs, transporterer møblene til vårt lokale, sparkler og grunner så underlaget blir så bra som mulig. Avslutningsvis sprøytemaler vi dine møbler, samt leverer og monterer de hjemme i ditt hus. Få et nytt møbel på 1, 2, 3!

Hva koster en malerjobb?

Vi får ofte spørsmål om hva prisen på en malerjobb er. Det kan variere mye mellom oppdragene, og blir derfor vanskelig å svare på uten noe særlig informasjon. Vi trenger innsikt i omfanget av jobben, type maling, grunnlaget og et visuelt inntrykk for å kunne estimere hvor lang tid vi vil bruke på oppdraget. Vi kommer gjerne på befaring for å kunne gi deg rett pris, slik du fortjener!

Malerjobb fra Pluss Maleren

Pluss Maleren er en avdeling i AS Rehabil. Bedriften er arbeids- og inkluderingsbedrift og eies av Blå Kors Norge. Vi prøver å bidra til at utenforskapet i arbeidslivet ikke blir fullt så stort, og lærer derfor mange av våre ansatte opp i malerfaget. Vi har alltid med en malermester på oppdragene, slik at du er garantert kvalitet og solid fagkompetanse.

Har du noen spørsmål om våre malertjenester? Ta kontakt med oss på kontakt@plussmaleren.no i dag!

Rull til toppen